Måna - DANSA .. PAUSA

Ikväll ska det skakas lite rumpa på "natten" eller något (med självaste sofia), i lilla huvudstaden! SÅ tagg, förutom att jag måste vara i uppsala senast halv tio imon. Men det ska gå bra. Jag är väl morgonpigg? Sofia, det där måste väl vara världens finaste öppnare! Fan för kent sara! Och fan för luleå och oskarshamn. Lovar att skåla för er.

Sofia handlar

Jag har glömt att visa er mitt bästa inköp på Cypern.



Det är en utomordentlig kapsylöppnare, don't you think? Sjukt skönt grepp.

Sofia "jobbar"

Sitter och väntar ut tiden. Bara 45 min kvar sen får jag ÄÄÄÄTAAA. Har knorrat i magen i en timma snart. Tjockisar behöver mat ofta liksom.


BTW Måna, så går det sådär med melaninet. Eftersom jag gled runt i mitt jobblinne hela dagen i förrgår (när solen vägrade vandra in bakom molnen once in a while) så fick jag en jääättefin linnebränna på ryggen och en ännu finare handskbränna. Sjukt snyggt med vita händer.

Måna

Åkte förbi en liten lastbilsolycka igår. Låg en massssssa bira på vägen. Sån waste. Stod lite sexiga brandmän och sopade bort ölen (fullt påklädda, tyvärr) Då blev jag leeeeeseeen. Borde hoppat ut och hjälp de städa undan. Fanns liksom massa plats för skräpet in the backseat of my car.

Hur är det med er? Hur går det med melaninproduktionen?




Måna

Tjoho!

Jag åkte till uppis idag, och guuudars vad det får mig att sakna er! Jag är bara kvar tills torsdag, sen blir det lite sthlm igen :)

Haaapp, annarsråå? Jag har bestämt mig för att spara pengar till en gitarr. De jag bodde hos i Göteborg hade hur många som helst, och ett piano också. Ibland vaknade jag upp av att någon spelade på något instrument på nedervåningen, väldigt vääldigt mysigt :)

Näe, nu ska jag läsa en massa jävla illustrerad vetenskap (har inga fungerande lampor hemma så jag sätter nog mig vid en massa ljus), David har staplat upp en hel hög av nya tidningar i min hall (wiiiie)

Puss på er!


Sofia ska ha kul.

Idag ska jag dricka paraplydrinkar och känna mig snygg. Vad gör ni, kompisar?

Sofia - Chefen vet också

Idag regnade det som.fan. på kyrkogården. Åskan var rakt över, men det hindrade oss inte från att glatt och frivilligt (läs: pissed off och tvingade) sitta ute och slita rövarna av oss för att gravarna skulle bli lika fina som trehundrapund. Satt liksom under kilometerhöga träd och bara väntade på att Zeus skulle kasta sina blixtar på oss så vi kunde säga hej till kyrkogården for all eternity.

Så där satt jag med tre fleecetröjor, mjukisbyxor och regnställ och grävde i jorden. I spöregn. Men så helt plötsligt blev det såklart jättefint väder och efterblivet varmt så jag lökade sönder. Satte mig i skuggan (orkade inte gå in och klä av mig) tills jag slutade. På vägen upp springer jag förbi chefen (påminner sjukt mycket om Bridget Jones). När hon förstått att jag har både mjukisbyxor och regnbyxor trots värmen säger hon:

"Ja ifall du får svamp i underlivet så vet du i alla fall varför haha!"

And I was like "whaaat, sa min chef det där helt random nyss?"



/Tragisk kyrkogårdsarbetare

Måna

Tjenarrrre mina fina biomedz.
 
Igår när jag tog mig en springrunda upptäckte jag en ascool karta över bergsområdet. Kom ju (såklart) tänka på er då, och tog kort.
Anledningen till att bilden är så jävla oskarp är ju att jag springer så JÄVLA FORT.. (nä jag skojar bara. kartan var så högt placerad så jag fick stå på tå, tappade balansen osvosv)
 
Jag är lite smått förälskad i detta suuuperfina område. Klättring är as populärt här, jag ska försöka ta smygkort på några klättrare nån gång. Längst upp finns det en liten sjö, bergsjön. Sen är utsikten ju helt underbar!

BIG BOOTY BITCHES

För er som undrar var det fabulösa bloggnamnet kommer ifrån så slänger jag (Sofia) upp den här:



Även om awesomenessen är typ för stor för den här bloggen. Lär er sången och lär er dansen så behöver ni inget mer i livet.

Länken kommer btw för evigt att finnas under rubriken "Länkar" i sidomenyn.

Måna

Halloj people! Det händer inte så mycket skoj på mitt jobb idag. Sitter å trycker i mig en Maraboukaka (skit gott att skölja ner med mangoyoghurt) i väntan på att lunchen ska bli klar. Idag grillar vi kycklingspett, muuuuuummmmmzzzz. Misstänker förresten att det spökar där jag bor. Händer konstiga saker hela tiden, förra veckan när jag kollade på film nere i vardagsrummet hörde jag att kranen uppe i badrummet sattes igång (jag var hemma själv) Sara, jag dog lite när jag läste ditt inlägg! Hur lyckas folk? Kompenserade med vin.. Hmm, pratar vi om i fredags nu? ;) Den konversationen är det bästa som hänt under juli månad. å Sofiaaa, jag älskade era blåa köksstolar juuuuu!! Men impulsköp är väl den bästa shoppingen ellleeerrrr:) Är äggulan på bilden liksom.. rå?

Sofia - Bus

Sitter och kissar/luftkissar på jobbet.

Vad händer på era jobb?

Sofia - Hejdå kyrkogård typ

Sitter i personalrummet och har rast. Jag äter fruktsallad och lyssnar på när Emma Knyckare blir målad som Hulken av sm-vinnaren i målning. Satt nyss ute och rensade en häck (inte min) (... min arbetskompis) när jag fann ett gäng tryfflar. Kan jag sluta jobbet på kyrkogården och bli rik nu eller hur fungerar det?

Sofia - Min impulsivitet är liksom inte mitt fel

Började dagen med en redig frukost (not... ägg och melon). Jag typ.. misslyckades totalt när jag skulle koka det och det såg ut såhär:


Men det smakade gott i alla fall. Plus att det på något vis såg ganska konstnärligt ut. Fetnöjd.

Sen fick m&p för sig att "NU behöver vi köpa nya köksstolar för våra är så fula och fläckiga och blääää vi måste ha nya". Så vi drog iväg till Mio där de hade stolar som vi spanat in på hemsidan innan, men även en annan sorts stol som pappa tyckte var JÄTTEfin och JÄTTEskön. "De kostar visserligen mer än dubbelt så mycket jämfört med de andra, MEN om man köper sex såna stolar så får man ett helt BORD på köpet. Och det låter ju ganska fint, för när vi tänker efter så är vårt bord ganska fult och slitet också".

Så in i vår typlilla bil skulle vi klämma in sex stolar och ett tjockt bord i baksätet. Och mig. Fick sitta såhär hela vägen hem:

(och ja, jag tänkte redan när jag satt där att "det HÄR måste jag bara blogga om, så jag måste ta en bild nu")

Och direkt när vi kom hem slängde vi upp en annons på blocket för att sälja vårt gamla set med bord/stolar. Tio minuter senare ringde telefonen och 40 minuter senare kom de och hämtade allt.

Vi är nog den mest impulsiva och effektiva familjen jag vet. 

Sara

Måna för faen, jag hade ju verkligen sett fram emot att vara brudtärna! Lova att du gifter dig en annan gång ;)

Jag har iallafall återhämtat mig efter kaos-starten på sommaren. Har haft en vecka ledigt, heeelt underbart. Gjorde en liten resa med kompisar till skärgården. Vädret var ganska sämst men vi kompenserade med vin. Bilresan hem blev såklart en sann 90-talsmusikroadtrip, (inget vin där). Hade absolut noll lust att ta mig tillbaka till posten veckan efter men det händer ganska roliga saker ändå. Som tex.. .

Johannes är stressad och försöker skynda sig när han kör elbilen, styr rakt in i ett staket samtidigt som halva bilen är på trottoarkanten - - > bilen välter med Johannes, post och allt. Mange står chockad och tittar på. (Höll bokstavligt talat på att garva ihjäl mig när dom berättade).
Eva glömmer att dra i handbromsen, kommer ut från porten och finner bilen i ett dike. Harriet glömmer att dra i handbromsen, kommer ut från porten och finner bilen lite halvt uppkörd på ett stängsel med stoppskylt. Malin och Fredrik försöker vara effektiva genom att ta en sida av vägen var, blir färdiga exakt samtidigt och krockar med varandra. Jag har även hört rykten om en person för några vintrar sen som försökte gena över Norrvikensjön, och isen brast. Det var dock grunt, så posten klarade sig (och även personen) som sen fortsatte att dela ut post, nu springandes. Att jag råkade köra ut med en kofångare som hängde löst känns inte så farligt efter allt man hör. Det är förresten skiiitkul att köra elbil, typ som en stor radiobil :D MEN viktigast av allt.. Jag har trotsat regnet och tagit mitt första dopp, var inte ens kallt faktiskt :) Nu sitter jag och googlar upp allting i ett korsord till mamma, som uppenbarligen borde sluta försöka..
Hoppas ni har det brao!

Måna - my weddingplans

God morgon mina små os pubisar.

jaaa skärpning, snart får ni konstiga saker hempostade som ni INTE VILL ATT MAMI OCH PAPI SKA SE.

Jag har haft en skum vecka. Igår blev jag friad till, av en random kille när jag lunchade på stan. Tackade glatt ja, så ni alla kan ju boka in er som brudtärnor den 1a september i år.
Blivit förfölj på stan av en tiggare, kände mig hemsk men hon följde efter mig under en hel spoifylåt (we don´t eat) kryyyyyllar av tiggare i glennstad.
Igår var jag och två jönkanpolare på liseberg, fyfan vad skoj det var. Jag har dock döont i min hals idag - men det vare värt jao.

SOFIA - hur gick det för papi?

Och neeej, jag ska inte gifta mig. Hade varit kul, men jag är ingen våghals. Hade ett lunchmöte med en kund, och när han drog iväg till salladsbuffén kom det fram en kille och sa "vad säger du om jag ber dina föräldrar om din hand?" Så jävla oldfashon, I don´t do that! Hade han bara gått ner på knä å tagit fram en diamantring hade jag banne mig inte tvekat.

puss på er!

Sofia - Vad händer?

Wallah bitcheezz. Jag och Måna tycker att folk är på tok för inaktiva på den här bloggen. SKÄRPNING, annars blir det straff.
 
Men ja. Vad händer i era liv? Såg att Cia har jobbat som en idiot. Är det kul att torka gubbröv :D? Själv har jag ju börjat på kyrkogården nu..
 
.....
 
..
 
.. det är inte jätteskoj. Någon som gör något roligare?
 
LISANNE! Hur går det med gubbe 1&2? Har det blivit något mer drama kring ettan och hans lilla tantfästmö? Har hon tagit honom på bar gärning, är hon också otrogen eller har någon av dem gått och dött? Vi måste ju få veta haaallllllååååå (om det inte är någon såndär "what happens at the pensionärshem stays at the pensionärshem"-policy). Det är typ den enda spänningen man får här.
 
Idag ska jag btw in till Stadion och skrika lite på pappa när han springer i mål. Det är någon specialvariant av marathon idag, jubileum eller vad det var. Det är tydligen bara 40 km istället för 42, vilket är typ helt efterblivet. Vad är idén med att springa ett marathon som inte är marathon? Weirdation. 
 
Tittut. För er som nu inte skulle veta vem Sofia var liksom.
 

Måna

Det luktar lite som på b:102 (likrummet på bmc) här inne, vart fasen håller ni hus jao?

Sofia har landat

Visserligen för några dagar sedan, men ändå. HEJ PÅ ER! 
 
Bitch please. Show me your genitals.

Måna - SMACK THAT

Tjjjjenare tjejor!
Jeeklar vad bra du verkar ha det sofia! Jag är super avis.
Mina dagar ser ut såhär: vakna kl 7, snooza till minst 8.15, springa till bussen som åker 8.32, keka frulle på jobbet, jobbajobbajobba, (ta lite bloggpauser) gå hem runt 5-6, springa upp på berget, duscha-äta-sova.
Händer inte så mycket mer spännande, det coolaste ever är dock att mamma lärt sig mmsa (helt random bilder), sen tror jag att jag har krympt också för mina kläder känns så jävla stora.. Annars rå? Såg att Kenza kapat sitt rosa hår, gillar´t skarpt.
Ja juste, jag roadtrippade i helgen, det var feeeett :) svenska västkusten är muchas finitas.
Nu ska jag jobba vidare, välkommen hem till sverige sofia!

RSS 2.0