Sofia - Still chillipillin' på Cypern

Cypernlivet är najs. Vi gör i princip samma saker varje dag:
- Uppe med tuppen klockan 9
- Smörjer in oss som idioter
- Går till pool eller strand där vi bränner rumporna av oss
- Duschar
- Smörjer in oss med aloe vera för att vi har bränt rumporna av oss
- Äter chips, spelar spel och dricker drinkar
- Äter middag på stan 
- Går i affärer
 
För att sammanfatta liksom. Inte särskilt spännande, men cpskönt (Nej förlåt, man får inte säga cp. Cerebral Pares). Idag var vi dock på Nissi Beach (awesomeness) där det var fullt med halvfulla ungdomar (OCH SNYGGA KILLAR CIA! En jävla massa, ÄNTLIGEN, way). En engelsman var så full att han totaldäckade mitt på stranden och då blev det ett himla liv och alla skulle samlas och titta och jag ba "om ni tycker det där är spännande har ni inte nollats i uppsala". 
 
Btw, den oundvikliga frågan till pappa när vi går på restaurang utomlands:
"They're all yours?" 
"Hehe, yes!"
 
Och om det är en man som frågar:
"Four daughters...?" *tyst*
Om det är en kvinna:
"Four daughters? Lucky man!"
 
Något fel på deras kvinnosyn. 
 
Nu ska jag äta chips (WAAAAAAAAY TJOCKISSOFIA HAR HITTAT HEM!). Hare bäst yao! 
 

Lisanne - Leg. Äldreomvårdare

Hej alla saknade muppar!
 
Hoppas att allt är bra med er, att ni fått behålla era träd, skonat bilar från getavtryck osv osv.
Här i Oskarshamn rullar det på, jag har råkat bli väldigt oskarshamnsk på kort tid. Oundvikligt när man hänger med inbitna oskarshamnare på jobbet. Jag har hittils blivit onödigt snål och fått dialekt. "stopper ett i ficken" istället för att stoppa det i fickan.. Jahapp!
 
Lite höjdpunkter från Arkitektvägen 32 (hemtjänsten)
- Gubbe 1 (player i sina unga år) är sedan två tillbaka år förlovad med Tant 1 (gigantiskt kakmonster, bor i lägenheten mitt emot) Fick berättat för mig att han var otrogen mot henne förra sommaren när han åkte med pensionärsfärdtjänst till ett äldreboende 32km bort för stanna där över helgen. (Haha uschh!) Han bad personal att säga att han var på akupunktur (?)WTF!??
-Gubbe 2, är det något okänt fel på men har måste ha en slags stolpillersfetisch.. Han vill hela tiden att vi ska stoppa upp sådana på sin fru och brukar stoppa upp dem i sig själv och i sin bror o.O Så jag har sett genitalia av den äldre sorten!
 
Annars gör jag sånt där normalt; solar, tränar, fikar (för mycket), umgås med  vänner, pillar lite navelludd emellanåt.. that´s it!
 
Massa kramar <3
 
 

Månaplåna

tjeeeeeeenare!
Har ni fått smaka på nån sol? Jag tror seriöst att regnet förföljer mig. Det har regnat 6 av 7 dagar här i gbg, idag var det tydligen asvarmt men jag var på ett kundmöte i borås och där SPÖregnade det. Men glenn säger att det är luuuuurrisch, det vänder nog snart :)


Cia, hare så jääävla gött på peeeez
Sara, jag kunde inte sluta skratta när jag läste om din cykeltur, men skönt att du överlevde! jeeeklar vad du fått jobba ;o vart var det du jobbade nu igen?
lisanne, where is ur genis???
Sofia, du får ladda upp en massa jävla bilder när du är tillbaka! eller mja, iofs så lär de väl hamna på fejjan?


Sara - Tlöööött

Hejsan alla små människor och getter! :) 
Jag måste säga som Cia - de senaste två veckorna känns som två månader.. Jag har jobbat arslet av mig. Genomsnittet ligger på typ 11 timmar om dagen, idag var första dagen jag inte jobbade övertid (YEEY!). Allt var KAOS på posten förra veckan och jag var skitstressad. Avslutade veckan med att cykla rakt in i en bil, ramla och skrapa upp armen inför en pappa med två små barn. Kände mig verkligen som "titta nu barn hur det går när man cyklar utan hjälm och försöker sms:a samtidigt". Nu har jag iallafall en stor rolig sårskorpa att pilla upp så det är nice :D Men satan vad jobbigt det är att jobba och vad skönt det är att plugga, kommer kännas som värsta semestern att komma tillbaka till Uppsala! Nästa vecka är jag iallfall ledig så ska förhoppningsvis få lite riktig sommar i skärgården. Hoppas ni har hunnit sola mer än jag, jag är fortfarande en riktig blekfis! <3

Cia - Hello dear BITCHES!

Nu har jag befunnit mig i LÅ i två hela 2 veckor. Det känns som 2 MÅNADER! Det har hunnit hända hur mycket som helst och jag har hunnit pendla mellan att vara överlycklig över att få vara hemma samtidigt som jag inte vill hellre än att åka till Uppsala och skita i allt som har med den här stan att göra. Kort och gott rätt omtumlande veckor. Har i alla fall jobbat som ett psyk också - casshhh is thaaa kinggg yaooo! Elskar mina gamlingar även om de kör slut på en. (Bara 7 veckor kvar) Nu är jag dock ledig fram till nästa tisdag så kommer åka till borlänge (!!!!) med min bästa kompis Ellen på onsdag kväll. Det kommer bli awesome och ett skönt avbrott från allt som händer här uppe.
Kan ju bara meddela att det inte går en dag utan att jag längtar tillbaka till er och uppsala. Känns som att jag växt ifrån 90% av allt som var mitt liv här tidigare. Life goes on i guess..
Haha FÖRRESTEN, jävligt klantigt av mig. Råkade skriva att min inkomst för 2012 var över 70 000, så nu får jag inget bostadsbidrag. Måste kontakta kära försäkringskassan och reda ut eländet.. hahah så jeevla duuummmm. Fattar inte hur jag lyckades med det??

Puuuuuuuuuuuusssss på er i alla fall! SAKNAR ER SOM FEN! <3

Sofia säger HEJDÅ, Sofia säger HEJDÅ

HEJ mina fina små baconskivor!
Eftersom jag försvinner iväg litegrann i två veckor nu så ville jag bara, typ, säga hejdå (vilket jag precis gjorde på min egen blogg, vilket gör detta en gnutta onödigt.. kanske) (fast ändå inte, eftersom det här blir värsta speciella hejdåt till just ER).

Måna: Wiggla med goa Glenns i gbg.
Sara: Rocka röven av mina gamla HOODS i Sollentuna.
Lisanne: Visa dina genitalier flitigt för alla oskarshamnare.
Cia: Spela mycket kubb med hagelgevär.

Wiggla mycket och skaffa er 300 pounds of big booty att svänga runt med så klarar ni er garanterat tills jag tittar in i Sverige igen. PUSS OCH SMEK PÅ LILLTÅN!


Måna - helt död

heeeejj!
Jävlar vad appen för blogg.se krånglar, går inte att logga in genom den :S men nu jävlar ska det bloggas!!
Den här helgen har varit sjuk. Åkte till Jönköping i torsdags och det har varit fullt in the casa sen dess. Vi har fått rulla ut madrasser i alla rum, inklusive köket (mahaha) och kläder har kommit bort, bebisar har försvunnit (hittat gömställen under täcken, skåp osv) och ja....
I fredags klev vi upp halv 6, hjälpte syrran fixa sig och körde henne till champagnefrukosten. Stress-städade med hela gänget hemma, åkte iväg och såg henne springa ut (vi kom fram typ fem min innan hon sprang), hade mottagning hemma innan Naila drog ur med sin klass. Alltså.... Det här med att planera, passa tider oxh hålla ihop... Det liksom existerar inte i min familj. Vi drog ut igår natt, tog TVÅ TIMMAR för oss att ta oss ut genom dörren. Seriöst, jag har en lista med sjukt skumma citat. Skulle lätt kunna göra en uppföljare på "släkten är värst"
Nu ska jag packa inför Gbg! Puss på er!

TEST TEST TEST

WÄÄÄÄÄÄÄ! Sofia testar awesomenessen lite här. Håller på att plocka ihop ett licious utseende. Om ni vill ändra på något sen så är det bara att göra det om ni vet hur man gör, annars kan ni säga till mig så kirrar jag biffen.

300 POUNDS MOTHERFUCKERSSSS!

RSS 2.0